Általános Felhasználási feltételek

Általános felhasználói feltételek

E feltételek értelmében a FELHASZNÁLÓ-ion szolgáltatásának és az értékesítésnek a feltételei frissülnek a 2018. 05. 08-ig.

az objektum

Ezeknek a feltételeknek a felhasználási és eladási feltételeinek (a továbbiakban: „Általános Szerződési Feltételek”) célja azoknak a feltételeknek a szabályozása, amelyek között a webhelyen bemutatott szolgáltatás (a továbbiakban: „webhely”) ajánlatot kínál a webhely minden felhasználójának, ez egy szolgáltatás, amely szórakoztató tartalmat és hozzáférést biztosít az Ügyfél számára. amelyet regisztrációval kaphat, ha utazási szolgáltató ügyfele vagy támogatást igénybe vevő internetes szolgáltató.

A tartalom letöltéssel, streaming formában vagy online - konzultációk az esettől függően a számítógépről, táblagépről vagy okostelefonról érhetők el. A szolgáltatásokhoz való hozzáféréshez az ügyfélnek rendelkeznie kell ADSL-kapcsolattal kábel vagy vezeték nélküli kapcsolaton (abban az esetben, ha PC-ről van), vagy az ADSL WiFi-kapcsolattal, vagy 3G-kapcsolattal (abban az esetben, ha azt okostelefonról továbbítja vagy tabletta).

Bármely csapat, amelyet az ügyfél teljesít a webhelyen, valamint az általa képviselt webhely bármely felhasználása esetén, a teljes és a teljes elismerését vonja maga után, feltételei szerint. Ezért azt javasoljuk, hogy olvassa el figyelmesen, és tartózkodjon minden, a szolgáltatásokban használt esetben, ha nem ért egyet az itt meghatározott feltételekkel.

Jogi említések

Az oldalt szerkeszti: a Boostbiznetwork egy spanyol társasággal rendelkező társaság, amely a LOCATION kereskedelmi és vállalkozási nyilvántartásában van bejegyezve

Webhelygazda

Az Amazon Web Services LLC postafiókja 84023, Seattle, Washington, 98124-8423 - USA

+380 93 406 0227: 1-866-216-1072 vagy 1-206-266-2992

Küldés linkkel

Ügyfélszolgálat

Ha bármilyen kérdése vagy információja van, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal:

E-mailben: admin@Boostbiznetwork.com

Telefonszám: +380 93 406 0227y, +380 93 406 0227

Megrendelés és fizetés

A szolgáltatást a vállalat a weboldalon kínálja, előfizetésen keresztül is elérhető.

A szerződés szerint, amely a számlázási mód, az ügyfél hozzáférhet a webhelyen bemutatott összes multimédiás tartalom könyvtárhoz.

Az előfizetőnek, aki előfizetést szeretne vásárolni, el kell készítenie a webhelyet vagy az egyik tartalomhoz rendelt mini-oldalt, és kattintson a megtekinteni kívánt tartalomra. Ezután kövesse a weboldalon vagy a Wap útmutatásait, és megismerje a kért tételeket. Abban az esetben, ha az Internet-hozzáférés-szolgáltató ezt lehetővé teszi az Internet Plus Box használatával, akkor az Ügyfelet átirányítja az Internet Plus Box-előfizetésből az űrlapra. Alapértelmezés szerint átirányítja az Internet-előfizetésből az űrlapra. Részletek Mobil, Minden ilyen esetben az előfizetési folyamat a „Kézbesítés” cikkben szerepel.

Amint előfizetései megerősítést nyernek, valamint a kiválasztott számlázási módot, az ügyfél SMS-t kap a vállalattól, és továbbítja ezeket a hozzáférési adatokat felhasználói oldalához a Webhely elem zónájában. Fiókját az előfizetési időszak alatt az egész héten jóváírják, hogy megtekinthesse / letölthesse a megtekinteni / letölteni kívánt tartalmat.

Az előfizetés heti időszakokra visszavonásra kerül, és a következő hét időszakára meghosszabbítható az Ügyfél megszűnéséig, az ebből a „Megtagadás és az elállási jog” cikkben meghatározott feltételekkel.

Az előfizetés a Társaság belátása szerint kiválasztott tartalomból áll. A társaság az előfizetés során kínált tartalmak számában és típusában frissítheti egyetlen körültekintő összetételét:

Az előfizetés heti időszakokra jön létre, és csendben meghosszabbodik arra az időtartamra, amíg az ügyfél a „Megtagadás és az elállási jog” cikkben meghatározott feltételekkel megszűnik.

Az árazási feltételek megegyeznek a szolgáltatók telefonszámon a +380 93 406 0227 és a +380 93 406 0227a telefonon, az internet-hozzáférés szolgáltatói vagy bármely más szolgáltató fizetés ellenében. A fizetési konzultációk során / a tartalom letöltését a szolgáltató számláján, a +380 93 406 0227 telefonszámon és a mobil kliensen keresztül, vagy az internet-hozzáférést szolgáltató számláján keresztül hajtják végre (a választott fizetési módtól függően), az összeg a szolgáltató árának függvénye / Internet-hozzáférési szolgáltató.

Az Internet Plus Box elérésekor (az internet-hozzáférés szolgáltatója ügyfeleinek joga van erre a fizetési döntésre): Az ügyfelet az internet-hozzáférési szolgáltatója heti 2,99 euróban számítja fel előfizetése részeként; az az idő, amikor az ügyfél regisztrálódik a szolgáltatásba a postaládájához való hozzáférés javára, a fent meghatározott költséggel.

Itt meg kell jegyezni, hogy technikai potenciális problémák esetén az nem engedélyezi az ügyfél számára a számlázási mód elérését, az ügyféllel az interneten keresztül egy mobilabb, teljes webes megoldással kell számlázni, az alábbiakban felsorolt ​​feltételekkel.

Az Internet elérése több mobilra (azoknak az ügyfeleknek, akiknek a Trader Mobile lehetővé teszi ezt a fizetési megoldást): Az ügyfél heti előfizetésének részeként heti 2,99 eurót vagy 0,99 eurót számláz fel. Abban az időben, amikor az Ügyfél megfelelően feliratkozik a szolgáltatásra, minden héten inci-ban hozzáférést kap az elem területéhez, akkor a költséget magasabbra előre számítják.

SMS + előfizetés 88003-ig: Az ügyfél hetente előfizetésével összefüggésben 3 eurót számláz a mobilszolgáltatójára a fogadott SMS-ekért (legfeljebb egy SMS-hetente). Abban az időben, amikor az Ügyfél megfelelően feliratkozik a szolgáltatásra, minden héten az elem területéhez való hozzáférés javára, a költségeket magasabbra kell előre számítani.

Leiratkozás

Az ügyfél meg akarja tagadni a szolgáltatást:

Ha az ügyfél rendelkezik regisztrált Internet-hozzáférési részletek mezőjével, kövesse az internet-hozzáférési szolgáltatójával létrehozott leiratkozás feltételeit; Az előfizetés felmondása érdekében feliratkoztam az Internet + Box szolgáltatásra: megbízás a Conso Internet + megfigyelésére a link segítségével az alábbiak szerint: Internet a Conso + után ; SFR ügyfelek, itt kezelheti előfizetését . ORANGE ügyfelek, itt kezelheti előfizetését . Bouygues ügyfelek, itt kezelheti előfizetését . Ha az ügyfél rendelkezik Mobil: Narancs ügyféllel regisztrált internet-hozzáférésre, itt kezelheti előfizetését . SFR kliens, itt kezelheti előfizetését . Ügyfél Bouygues és B & You, kezelheti előfizetések itt az ügyfél az NRJ, kezelheti előfizetések itt megállítani az SMS + előfizetést, az ügyfélnek meg kell küldeni a STOP 88003.Le ügyfél lehet, hogy több információt előfizetések, Internet + mobil internet + Box az alábbi linkekre: www.infoconso-multimedia.fr/ és www.internetplus.fr/ .

Elutasítási jog

A Fogyasztási Szabályzat L.121-20. Cikke szerint tájékoztatjuk az ügyfelet, hogy tizennégy nap áll rendelkezésére a szolgáltatás elfogadásának és előfizetésének számlálására, hogy az indokolás indoklása vagy bírság megfizetése nélkül gyakorolhassa az elállási jogát,

Az elállási jogának gyakorlása érdekében a felhasználónak átlagosan értesítést kell küldenie döntéséről olyan nyilatkozat formájában, amelyben legkorábban nem volt egyértelmű a kapcsolatfelvétel:

Ha ezt az utóbbi opciót használja (+380 93 406 0227a), akkor haladéktalanul elküldjük Önnek a kimenetről történő átvétel megerősítését szilárd adathordozón (például az e betű).

Használhatja a modellt az alábbi kimeneti formában, de ez n nem kötelező.

Vagy ide kattintva .

A "Fókusz a HELYZETEN, HELYZET HELYÉBEN . E-mail: admin@Boostbiznetwork.com

Tájékoztatom Önöket a médiatartalmi portálra való feliratkozással kapcsolatos szerződéskötésről, amely a következőket tartalmazza:

Feliratkozás feliratkozásra:

Fogyasztói név:

Az előfizetés megerősítéséhez használt mobilszám:

Az előfizetés megerősítéséhez használt e-mail:

Fogyasztói aláírás (csak e formanyomtatvány papíron történő értesítése esetén):

időpontja:

Küldje el ezt az e-mailt rendes levélben vagy e-mailben.

A visszavonástól számított időszak teljesítéséhez elegendő, ha az elállási jog lejártát megelőzően elküldi üzenetet az elállási jog gyakorlásáról.

kézbesítés

Az ügyfél a belépéshez a tagja területén lévő fiókján keresztül fér hozzá, amelynek hozzáférése az előfizetés érvényességének ellenőrzésekor kapott SMS-sel lesz lehetővé.

A kompatibilitás ellenőrzéséhez elegendő ide kattintani .

A tartalomszállítás az út mentén történik elektronikus formában az interneten vagy a távközlési szolgáltatók hálózatán keresztül. Ez csak Franciaország nagyvárosain történik (beleértve Korzikat).

A kézhezvétel megtagadása esetén a társaságnak lehetősége van arra, hogy nem tegyen felelõsséget, különösen ha ezeket a követelményeket nem teljesítették, -ci nem hatalmazza meg másoktól, sem az internetet, sem telepít egy számítógépet és a +380 93 406 0227 az ügyfél. Az ügyfél feladata a recepción ellenőrizni a termék tartalmát.

Használjon kiskorúban vagy munkahelyen

Kizárólag személyesen a fizikai és az alapvető, vagy a törvényesen emancipált kiskorú részesülhet az alkalmazásban a felhasználók számára elérhető letöltési szolgáltatások előnyeiből, feltéve, hogy 14 évesnél idősebbek. A mentesség alól mentes kiskorú csak a szülei, gyámjai vagy törvényes képviselői előzetes engedélyével veheti igénybe a társaság szolgáltatásait, akik minden esetben szerepelnek az általuk segített emberek segítségével végrehajtott jogi aktusok hivatalos összefoglalójában.

A társaság nem ismeri szolgáltatásainak korát és jogképességét, és nem is lehet, mivel ezekben az esetekben a telematikának teljesen anonimnak kell lennie. Ennek eredményeként előfordulhat, hogy a vállalat tevékenysége nem felelős a +380 93 406 0227 cella kiskorú segítségével történő felhasználásáért. A társaságot minden esetben a szülő „Ellenőrző szülő” felváltására helyezik, a kiskorú gondviselõjét vagy a felelõs törvényes gyámot a kiskorúak viselik. Ezért javasoljuk, hogy szolgáltatásainkat az utóbbira korlátozjuk, és csak tájékoztatás céljából, amelyet felelõsségnek kell tekinteni annak biztosítása érdekében, hogy mindenki hatást gyakoroljon, és adott esetben a tulajdonos a +380 93 406 0227 cellából áll, amely a szolgáltatás nyújtásával jár.

A munkahelyi további felhasználás érdekében az ügyfélnek engedélyt kell kérnie a munkáltatójától.

Felhasználói felelősség

A vállalat nem vállal felelősséget semmilyen kárért vagy veszteségért, amely a felhasználó által adott tartalom vagy a társaság által nyújtott szolgáltatások rossz részének felhasználásából származik.

Ilyen módon a felhasználó a következő kötelezettségekkel jár: Ne használja fel a rendszert és a társaság által nyújtott szolgáltatásokat túlzott mértékben; tiszteletben tartja a harmadik felek törvényeit és jogait, ideértve a védjegyeket, a szabadalmat, a szerzői jogokat és az összes egyéb szellemi és ipari tulajdonjogot, és elismeri és kifejezetten elismeri, hogy e szolgáltatások használata nem engedélyezett kereskedelmi célokra vagy bármilyen más célra. a jelen Általános Szerződési Feltételekkel ellentétes másik cél.

A felhasználó felelõssége alatt exkluzív következményeket vállal a panaszokra és az intézkedésekre, amelyek a tartalomhoz való hozzáférésbõl, valamint a szellemi tulajdonjogok és az ipari tulajdon reprodukciójából vagy terjesztésébõl származhatnak.

A vállalat nem felelős azokért az esetekért, amikor ezeket a felhasználó által igényelt termékeket vagy szolgáltatásokat nem megfelelően szállítják vagy kézbesítik, ha az okok nem kapcsolódnak a -ci-hoz, megkülönböztetve a bevezető fejlécben, de nem korlátozva azokra az esetekre, amikor a felhasználó nem keresi a a szoftver helyes letöltése.

A felhasználónak vigyáznia kell arra, hogy a kérelem üzenet kulcsa -szó-szavainak helyesírási hibái ne forduljanak elő; jó kapcsolat az üzemeltetőtől annak elkerülése érdekében, hogy felhasználhassa azokat a helyeket, amelyekre a mobilhálózat nem terjed ki, valamint a mobil terminál konfigurációja, a kért termék vagy szolgáltatás összeegyeztethetősége, valamint az elektronikus társaság mobil ügyvédje +380 93 406 0227a modellje már figyelmeztette ezt a kompatibilitást.

Ugyanezen a felhasználónál minden eszköz és szoftver megtalálható a vállalat által kínált szolgáltatásokhoz való kapcsolódáshoz, ideértve többek között +380 93 406 0227 cellákat vagy különféle hozzáférési eszközöket, és a WAP kapcsolat konfigurálva van a tartalomból történő letöltésre.

A társaság felelõssége arra az összegre korlátozódik, amelyet a felhasználó igényel a legfrissebb felhasználási feltételek mellett kínált szolgáltatásokért.

Az előző záradékokban említett felelősségkorlátozás nem érinti, vagy nem okoz károkat azon imperatív jogok alapján, amelyeket a felhasználóval társítanak a fogyasztók és a felhasználók jogainak védelmére vonatkozó szabályoknak megfelelően.

Szellemi és ipari tulajdonjogok

A vállalati webhelyeket és WAP-t, annak tartalmát és szellemi tulajdonjogait, programozását és kialakítását teljes mértékben szerzői jog védi; Az információ sokszorosítása, továbbítása, terjesztése és terjesztése a tulajdonos kifejezett írásbeli engedélye nélkül tilos.

Ugyancsak tilos a dokumentum teljes vagy részleges másolása, sokszorosítása vagy felhasználása a cég írásbeli hozzájárulása nélkül.

Ugyanezen alapon a weben és a WAP webhelyen megjelenő megkülönböztető jelek a társaság vagy harmadik felek tulajdonát képezik, amely megtiltja annak hivatalos sokszorosítását vagy átruházását a társaság írásbeli hozzájárulása nélkül.

A társaság fenntartja a jogot az egyoldalú visszautasításra, függetlenül attól, hogy melyik tartalmat, szolgáltatást vagy közüzemi szolgáltatást tartalmazza a webhely.

© 2019 súly Tea shop Boostbiznetwork
Cookies
Általános Felhasználási feltételek
Adatvédelmi szabályzat