Mi haszna a teának?

A tealevelek nyomelemeket tartalmaznak (kalcium, fluor, vas, jód, kálium, foszfor, magnézium). A P-vitamin tea koncentrációja felülmúlja a citrus négyszer. Még a karotin tea sokszor több, mint a sárgarépa. B vitaminok segít leküzdeni a vírusos betegségek, erősíti a körmök, haj, javítja a bőr állapotát, csökkenti a koleszterin a vérben. Az E-Vitamin erősíti a sejtmembránokat, pozitív hatással van az emberi szexuális rendszerre.

a kérdés, hogy a tea hasznos-e, mert, mint a kávé, tartalmaz koffeint, okoz fűtött vita. A kávé gyors eredményt ad, rövid távú energiatöltést, a tea koffein pedig hosszabb ideig hat a testre. Ugyanakkor a tea serkentő hatással van a kardiovaszkuláris rendszerre, a vesékre és az emésztőrendszerre. E szervek betegségei jelenlétében az orvosok nem mindig ajánlják a kávéivást.

Tea segít, hogy javítsa a felszívódását a C-vitamin Tonik ital erősíti a falak az erek, telíti antioxidánsok, tisztítja a toxinok. A Tea lelassítja az erek belső felületén található zsírlerakódások kialakulását, ezáltal csökkenti a sclerosis, a hypertonia és az agy vérrögképződés kockázatát.

Jellemzői leaf tea

Sokkal illatosabb és ízletesebb a levélteából készült ital. De kellemetlen meglepetéseket is elrejthet. A kutatók szerint a boltban és a piacon értékesített tea mintegy 20% - a lejárt. A régi tea veszélyes, mert idővel mérgező anyagokat-aflatoxinokat képez. Gyakori használata ez a tea vezethet súlyos májbetegség. A csomagolás mindig jelzi a tea gyártásának időpontját és eltarthatóságát (általában 2-3 év). De a fogás az, hogy a gyártás dátuma általában azt jelenti, a csomagolás a tea (azaz. nem aratási idő az ültetvényen). De mielőtt a tea csomagolt csomagok, lehet tárolni egy raktárban több évig.

A Tanács. Hogy megtudd, vettél-e friss teát, otthon főzd ki teáskannában. Ha néhány perc múlva megjelenik hab, friss tea. Ha nincs hab, akkor a levelek gyűjtik több mint két évvel ezelőtt. Ha az alján a vízforraló látott egy csapadék, és az ital maga van egy nem specifikus illata a friss tea, határozottan, a termék prostrchen, és jobb, ha nem használja.

A teák kiválasztása

Zöld tea
Zöld tea
Подробнее
Fekete tea
Fekete tea
Подробнее

© 2019 súly Tea shop Boostbiznetwork
Cookies
Általános Felhasználási feltételek
Adatvédelmi szabályzat